slide show
follow me on instagram @alicejul
För samarbete, pressutskick eller liknande nås jag på blogg.alicelindstrom@hotmail.com

Dag 24 – Min juligaste spotifylista

Enkelt då jag "bara" har en julspellista på Spotify. Jag lyssnar mest på min egna men även på de olika färdiga som finns på Spotify under jul. Min egna hittar ni här under. Du får jätte gärna dela dina egna listor eller ge tips på låtar i en kommentar, jag äääälskar julmusik!
BTW, 1 månad till julafton!!
 

Outfits förslag inför julfestligheterna

(adlinks) 1. Top  /  2. Topp  /  3. Dress  / 4 . Pants  /  5. Dress  /  6. Shoes  /  7. Dress
 
Det känns som att det resterande veckorna på året är det många som har planer utanför huset. Julbord, julfester, glöggmys, julafton och slutligen nyår. Kanske är du på jakt efter en ny outfit? Kika här ovan där jag har valt ut några av mina favoriter. Mitt favoritplagg är nog byxorna och den gröna tröjan, båda går att klä upp och ner och dom skulle nog funka på varje typ av "event" under december.

Dag 23 – När tar jag fram granen + är den äkta/fake

Den 23e december tar vi fram den stora granen som vi har i vardagsrummet, den är äkta och vi har alltid haft äkta. Det är som en tradition att vi tar in granen den 23e, så har det varit hela mitt liv. Under den 23e pyntas granen och det doftar så gott i huset av gran! Jag har även en mindre gran på mitt rum som jag för två år sedan uppgraderade till en på en meter som står på golvet. Den tar jag fram kring första advent. Den är då en fakegran. När tar du fram din gran?