slide show
follow me on instagram @alicejul

Årets sista dag

 
Vad passar bättre än en bild på en raket jag fotade nyår 2013-2014. Jag har föresten gjort ett inlägg hur jag fotar mina raketer, är du intresserad så hittar du det här.
2017 har gått så otroligt fort, speciellt det två senaste månaderna men så brukar det vara för mig. Att julen går onödigt fort. Jag hoppas att ni alla haft en bra år och att ni får ett ännu bättre 2018. Mitt år har varit väldigt bra och jag har idag postat en årsresume på min blogg alicelindstrom.se

Min nya pyjamas

 
Jag har inte visat några av mina julklappar men här ovan ser ni en av dom. Vääääldens sötaste pyjamas som jag har bott i de senaste dagarna. Den är en oncie så nederdelen sitter ihop med överdelen och jag blir så glad av den. Den känns både julig och vintrig så jag kommer nog att använda den lite under januari också samt att jag har något juligt att ha på mig nästa år under november och december! Fick du något extra fint i julklapp? Berätta gärna i en kommentar!

Veganska julk*ttbullar

 
Kanske såg ni på min instagram att jag gjorde veganska julköttbullar så även jag som inte äter kött kan få köttbullar på julbordet. Jag har det senaste året använt mig av ett recept jag hittat på javligtgott.se och jag har nog alltid några portioner gräddstuvade köttbullar i frysen. Jag såg att Gustav hade gjort ett recept med en juligare variant, egentligen samma grund men med kryddpeppar och senap och såklart var jag tvungen att testa. Är du också sugen så hittar du de juliga HÄR och de vanliga, som jag verkligen rekommenderar dig att göra och äta med potatismos, HÄR.